Economia

El patronat Costa Blanca col·laborarà amb l'Associació Serra de Mariola

L'objectiu del treball conjunt és fomentar el turisme d'interior

El vicepresident i diputat de Promoció Turística de la Diputació d'Alacant, Eduardo Dolón, s'ha reunit el darrer dimarts amb els membres de l'Associació Serra de Mariola per conèixer de primera mà l'activitat que desenvolupa aquesta agrupació que es focalitza, especialment, a la zona interior d'Alacant, així com per explicar-los les línies de treball vinculades al turisme actiu i d'interior que el Patronat Costa Blanca pretén desenvolupar al llarg dels propers mesos.

El l diputat ha aprofitat l'encontre per posar a la disposició de l'associació tots els recursos i mecanismes de difusió dels quals disposa el Govern de la Diputació d'Alacant. En aquest sentit, els va informar dels diferents programes d'ajudes que impulsa el Patronat Costa Blanca per col·laborar amb les entitats sense ànim de lucre alacantines en el desenvolupament d'actuacions turístiques, l'impuls de campanyes específiques o la impressió i traducció de material promocional.

Durant la reunió es va abordar també la possibilitat de desenvolupar diverses accions de col·laboració conjunta com un fam trip dirigit a agents especialitzats en turisme actiu.

Aquesta associació, que integren les poblacions que envolten la Serra Mariola , així com diferents empreses del sector que operen a la zona, es va crear fa dos anys amb la finalitat de promocionar l'entorn de la Mariola, tant a nivell nacional com a internacional.

Així mateix, entre els seus objectius es troben el desenvolupament d'iniciatives per a la captació de visitants i la creació de riquesa i ocupació, el disseny de projectes de modernització, innovació, diversificació i excel·lència, així com el foment d'activitats turístiques.

L'encontre de treball, al que assistia l'alcaldessa d'Alfafara, Raquel Vicedo, els regidors de Banyeres de Mariola, José Martínez, d'Agres, Víctor Antolí, i de Cocentaina, Antoni Hernández, així com el responsable de Relacions Externes de la Universitat Politècnica de València, Josep Miquel Molina, s'emmarca dins de la ronda de contactes que Dolón està duent a terme amb les diferents associacions del sector per conèixer les seues principals inquietuds i demandes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona