Economia

Lloret i Roses, destinacions populars al TripAdvisor

Roses i Lloret de Mar estan entre les cinc primeres destinacions populars dels usuaris del web de viatges TripAdvisor. Lloret està en tercera posició darrere de Barcelona i Salou, i la segueixen Sitges i Roses. Darrere de Roses ja hi ha Girona ciutat i, tot seguit, Empuriabrava. Dins el rànquing, també hi ha l'Escala (11a posició), Tossa (12a posició), Blanes (14a posició), l'Estartit (15a posició) i Platja d'Aro (en el 20è lloc).

TripAdvisor, amb seu a Needham, Massachusetts, és el web de viatges més gran del món, amb més de seixanta milions de membres i més de cent setanta milions de crítiques i opinions d'hotels, restaurants i altres negocis relacionats amb el turisme. És un web que rep 350 milions de visites al dia de gent que planifica els seus viatges i que busca l'experiència d'altres usuaris.

TripAdvisor té registrats 229 i 221 restaurants a Lloret de Mar i Roses, respectivament, dels quals hi ha opinions de més de deu mil persones en cadascun dels casos. Dels 35 hotels rosincs, més de cinc mil usuaris del web n'han fet un comentari, mentre que dels 127 hotels de Lloret de Mar, els comentaris superen els 28.700.

Es poden consultar les destinacions més populars dels usuaris de TripAdvisor a Catalunya a: www.tripadvisor.es/Tourism-g1874496-Catalonia-Vacations.html.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia