L'Ajuntament de Torrent subvencionarà a les empreses les seues bones pràctiques ambientals en matèria d'abocaments

L'Ajuntament de Torrent ha creat una nova subvenció destinada a més de 600 empreses, majoritàriament indústries instal·lades al polígon industrial, per incentivar les bones pràctiques mediambientals en matèria d'abocaments. Amb esta mesura, es vol incentivar les bones pràctiques mediambientals amb subvencions com la que s'aprovarà la setmana pròxima. Els beneficiaris rebran una carta personalitzada en què s'explica el procediment per a poder sol·licitar esta ajuda.

L'alcaldessa de Torrent, María José Catalá, ha explicat que esta subvenció continua en la línia del compromís adquirit quan es van suprimir a l'any 2007 la taxa de fems que beneficia totes les famílies de Torrent. Esta nova subvenció municipal significa un estalvi per a estes indústries i és una mesura més, que s'unix a la rebaixa de l'IAE per a les empreses i el canvi de categoria fiscal de les indústries assentades en el polígon Masia del Jutge, que han passat de ser de primera categoria, la més cara, a la tercera, per la qual cosa pagaran menys imposts.

És un pas més de pacte per les bones pràctiques mediambientals signat per l'Ajuntament de Torrent i l'empresa Aigües de l'Horta amb el Club de Gerents de Torrent. Fa un any, es va subscriure este acord la finalitat del qual és impulsar les bones pràctiques ambientals en el teixit industrial de Torrent, ajudant les empreses perquè puguen complir les ordenances municipals i el restant de legislació respecte als abocaments, el clavegueram i els diferents usos de l'aigua.

El procediment de concessió serà per mitjà de convocatòria i procediment selectiu únic. La instància oficial de sol·licitud incorporarà el format de la dita declaració responsable que han d'omplir els que reunisquen els requisits per a ser beneficiaris d'esta subvenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.