La UGT explica a Torrent les propostes per a superar la crisi

Més de 120 delegats han participat en l'assemblea informativa en què Conrad Hernández i Guillem Forment han resumit les mesures que el sindicat proposa per superar la crisi. En aquest sentit, el secretari general d'aquesta organització sindical ha valorat els avanços aconseguits en matèria de protecció social amb la Generalitat i ha instat l'empresariat a desbloquejar els convenis col·lectius que encara estan sense aplicar i que afecten més de 50.000 treballadors.

Rocío Briones, secretària d'organització de la secció comarcal del sindicat, ha defés l'actuació de l'organització en la crisi i ha subratllat la necessitat d'obrir camins de diàleg amb l'empresariat i amb tots els estaments de l'administració pública. També ha deixat clar l'impuls de la comarcalització i la necessitat d'abordar els problemes d'una manera concreta i ben delimitada territorialment.

Guillem Forment, secretari general de la UGT a l'Horta Sud, ha assenyalat que els treballadors corren el perill d'acostumar-se al terme i a la situació de «crisi» i als continus expedients de regulació d'ocupació, per això, exhortà els presents a no rebaixar més els drets aconseguits, tot i que les negociacions han de fer-se sempre amb propostes de millora sobre la taula, però sense confiar massa en aquells empresaris que hui neguen el que van signar ara fa ben poc.

No obstant això, el secretari general de la UGT del País Valencià, Conrad Hernández ha assegurat que «d'aquesta crisi s'ha d'eixir en grup i, mentre això passa, les mesures de protecció social suposen una bona eina perquè els més necessitats no es queden sense cap possibilitat de seguir avançant». Per a Hernández, la força del sindicat ha de saber evitar la destrucció de llocs de treball i començar un trànsit per a canviar el model productiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.