Economia

Mas Marroch, dels Roca, obre amb les reserves plenes

Té ple els pròxims quinze dies i estarà obert en principi fins a l’octubre

Vol ser una “proposta assequible” que faci un viatge pels clàssics del Celler

Els germans Roca van obrir ahir al vespre el nou restaurant a l’àgora del Mas Marroch a Vilablareix. De moment, el restaurant ja té ple durant els quinze dies vinents, el màxim que permet el sistema de reserves. El sommelier d’El Celler de Can Roca, Josep Roca, va explicar que es tracta “d’una proposta assequible”, amb l’objectiu de fer un viatge pel restaurant des de l’any 1986 al 2010: “Volem poder tornar a recordar els plats històrics del Celler, des del 1986 fins el 2010 i poder emmarcar-los en un espai obert, que respiri natura i que la natura entri a dins del plat”. Roca va assenyalar que el confinament els ha portat a “reflexionar” i a “passar el dol” del tancament del restaurant estel·lar, el Celler de Can Roca. Durant aquest procés de dol han reinventat l’espai del Mas Marroch per adaptar-lo a “la nova realitat”, però fer-ho amb “uns preus adaptats”. Per això presenten uns plats que no tenen “la feina d’orfebreria” que els planteja el Celler, però sí que “mantenen la seva força i actualitat” tot i el pas del temps. A més dels clàssics del Celler, hi ha un espai de brasa en què el client podrà menjar carn i peix fet al moment. A l’àgora no hi ha un menú amb un preu tancat i per això el preu del cobert dependrà de cada plat. N’hi ha que valen 9 euros i també n’hi ha que superen els 40. La mitjana, però, se situa entre els 15 i 20 euros per plat. Roca va insistir que, de moment, l’àgora del Mas Marroch estarà oberta fins a l’octubre, però no descarta que es mantingui obert més temps. Ha començat amb una capacitat de 50 persones. però es preveu que vagi creixent a mesura que la Regió Sanitària de Girona vagi superant les fases de desconfinament. Els tres germans preveuen ampliar la capacitat fins als 120 comensals

LA FRASE

“Volem poder tornar a recordar els plats històrics del Celler, des del 1986 fins al 2010, en un espai obert
Josep Roca
‘SOMMELIER’ CELLER DE CAN ROCA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona