Economia

SOSTENIBILITAT

Nova iniciativa entre el BBVA i El Celler de Can Roca

El BBVA i El Celler de Can Roca posen en marxa Sembrando el futuro, una iniciativa en format documental que s’estrenarà al novembre amb l’objectiu de conscienciar sobre la relació entre l’alimentació, el benestar mediambiental i l’extinció dels recursos naturals. L’objectiu és conscienciar els consumidors perquè adoptin hàbits d’alimentació responsables a través d’una gastronomia de proximitat, de qualitat i local. Es vol reivindicar així l’aposta per una gastronomia conscient i responsable. També aprofundirà en els efectes que la pèrdua de biodiversitat té sobre la memòria gastronòmica i cultural a nivell global.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva