Economia

L´Eliana desenvolupa nous projectes d'ocupació local

L'Ajuntament de l'Eliana ha sol·licitat al Servef un nou Taller d'Ocupació destinat a veïns desocupats majors de vint-i-cinc anys i tres Tallers de Formació i Inserció Laboral dirigits a desocupats de llarga durada o persones en risc d'exclusió social.

L'aprovació d'ambdós projectes, desenvolupats per l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Eliana, suposaria la contractació de fins a setanta veïns del municipi, sense comptar l'equip educatiu de deu monitors. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és facilitar la inserció laboral mitjançant l'adquisició de formació i experiència professional.

Els Tallers d'Ocupació alternen formació teòrica i pràctica amb treballs reals en benefici dels veïns i veïnes del municipi on es desenvolupa el taller, mitjançant un contracte de formació. El programa dissenyat per l'Ajuntament de l'Eliana inclou les especialitats d'Ajuda a Domicili, Electricitat i Obra. En el seu any de formació, els alumnes desenvoluparien tasques com l'assistència domiciliària per a Dependents i altres persones sense recursos econòmics i familiars, la creació de camins escolars que faciliten l'accessibilitat i autonomia dels més menuts per a desplaçar-se als col·legis públics, l'habilitació de noves zones de parc, i diferents actuacions de millora d'eficiència energètica en edificis municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Les Terres de l’Ebre reben 80 milions dels fons europeus

Amposta

Unes 800 persones han participat en la Setmana dels Mercats

GIRONA
Economia

Mahle fabricarà refrigeradors per bateries de cotxes elèctrics a partir de finals de 2025

Montblanc
Amèrica del Nord

El Banc de Canadà rebaixa el tipus d’interès per primera vegada en quatre anys

Barcelona

Aldi anuncia l’obertura de la seva segona botiga a Figueres el 19 de juny

FIGUERES
economia

Les comarques de Ponent reben 287 milions dels fons europeus

Rosselló
economia

Gelati Dino inaugura un sisè punt de venda a Madrid

castelló d’empúries
Economia

Els productors de préssec pla al Baix Segre preveuen una campanya “normal”

Alcarràs
TURISME

Pla d’usos per saber l’ocupació màxima dels espais naturals de la Garrotxa

OLOT