Caldes d'Estrac obté dos milions per renovar infraestructures turístiques

Caldes d'Estrac ha obtingut dos milions del Fons per a la Modernització d'Infraestructures Turístiques (FOMIT), que atorga el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç per a la modernització de les infraestructures turístiques. Aquest ajut, però, es rebrà a través d'un crèdit de l'ICO a un interès del 0,5% i a retornar en 15 anys. El govern, de majoria de CiU, ja ha anunciat que destinarà els diners a la construcció d'un parc turístic fotovoltaic a l'aparcament de la carretera N-II, al condicionament del passeig dels Anglesos amb l'ampliació, millora i reparació del paviment, enllumenat i balustrada i als estudis previs per a l'ampliació del balneari municipal.

L'alcalde de Caldes, Joaquim Arnó (CiU), ha informat a través d'un comunicat que vol «fer que Caldes sigui una referència en el sector turístic de Catalunya» i que per aconseguir-ho «manquen algunes infraestructures». En aquest sentit, i segons el govern de Caldes, la Comissió que atorga els ajuts del FOMIT, ha fet menció especial a l'aportació que també es farà a la lluita contra el canvi climàtic a través de la producció d'energia renovable a les pèrgoles fotovoltaiques del pàrquing a tocar de la carretera N-II.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.