Economia

Gastronomia

Guardons culinaris

El col·lectiu gastronòmic de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà, La Cuina del Vent, va organitzar dilluns a Llers la festa anual Remena'm la cirera!, en reivindicació de la cirera de Llers i Terrades com a producte gastronòmic de qualitat de la comarca. En el marc d'aquesta festa es van lliurar guardons del col·lectiu per premiar el treball de professionals del sector: el Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany i l'empresa Collverd&Co. També es va distingir els restaurants Antaviana, Empòrium, La Rectoria, Els Pescadors i La Quadra.

epa

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

El preu de l’electricitat baixa dilluns un 22 %, fins als 108 euros/MWh

Madrid

Wavekup o com orientar la vocació en el jovent

MATARÓ

La incertesa marca el Black Friday del comerç català

BARCELONA

L’economia blava mou 561,1 milions l’any a la Costa Brava

CASTELL-PLATJA D’ARO

Els propietaris de l’Espai Gironès el posen a la venda

SALT

La sequera fa caure en picat la collita de les oliveres mil·lenàries

Barcelona
economia

El hub que opta a substituir Nissan s’assegura 50 milions d’euros d’avals per accedir als fons del PERTE

barcelona

Un estudi afirma que l’economia blava a la Costa Brava genera 561,16 milions d’euros

PLATJA D’ARO

La farmacèutica Sanofi aposta fort per Riells i Viabrea

RIELLS I VIABREA