Ferri decideix pel Catllar en el minut 88

Travé, Martorell, Nando, Cesc, Andrés (Julio, 65'), Jacobo (Giró, 84'), Juli, Àlex (Carlos, 86'), Ferri, Dani Garcia i Dani Dello.

ROQUETENC:

Segura, Llorent, Otero, Moisés, Adell, Julio (Àlex, 75'), Lluís, Sandro, Javi, Mauri i Ferran (Nandu, 70').

GOLS:

1-0 (23') Julio. 2-0 (28') Ferri. 2-1 (80') Lluís. 2-2 (83') Javi. 3-2 (88') Ferri.

ÀRBITRE:

Alesandro Antúnez.
T.G.:
Sandro (40'), Ferran (40'), Llorent (71'), Lluís (73') i Mauri (68'), del Roquetenc.
T.V.:
Moisés (doble amonestació, 92'), del Roquetenc.

El Catllar va guanyar el partit contra el Roquetenc gràcies a un gol en el minut 88 de Ferri que situa els locals en una zona més còmoda de la taula, amb 20 punts, a 4 del descens; una situació que contrasta fortament amb la del Roquetenc, que fa nou jornades que no coneix la victòria, en les quals només ha sumat dos empats, i continua despenjat en la penúltima plaça amb tan sols 12 punts. El partit va ser condicionat pel terreny ja que a la banda on no hi tocava el sol el camp estava glaçat. Al cap de 30 minuts de partit, els locals guanyaven per 2-0. El Roquetenc va marcar en el 80 i en el 83, amb xuts de Lluís i Javi. A només dos minuts del final, Ferri va aprofitar un rebuig del porter per fer el gol i signar el triomf dels locals.