Esports

Segona victòria consecutiva d'Alonso a Mònaco

Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva en el Gran Premi de Mònaco, per davant del seu company d'equip, el britànic Lewis Hamilton, i passa a encapçalar la classificació del Campionat del Món de Fórmula 1.

Alonso, que partia des del primer lloc de la formació de sortida, no ha deixat res als seus rivals ja que només ha perdut el liderat durant dues voltes, quan s'ha aturat a posar benzina i canviar els pneumàtics en benefici d'Hamilton, i a més ha assolit la volta ràpida.

Hamilton, que ha pressionat en tot moment a Alonso, sense intentar avançar-lo però tractant de provocar el seu error, ha creuat la línia d'arribada només quatre segons després que l'asturià.

El tercer lloc l'ha aconseguit el brasiler Felipe Massa (Ferrari), vencedor de les dues últimes carreres disputades (Bahrain i Catalunya).

La quarta posició, ja a una volta del vencedor, ha estat per l'italià Giancarlo Fisichella, que ha aconseguit el millor resultat per a Renault de tota la temporada. Després d'ell han sumat punts per al mundial els BMW Sauber del polonès Robert Kubica i de l'alemany Nick Heidfeld, l'austríac Alex Wurz (Williams-Toyota) i el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari).

Alonso, que ara compta amb 38 punts, els mateixos que Hamilton, lidera el mundial gràcies a les seves victòries a Malàsia i Mònaco.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.