Esports

El Chelsea s'acosta a vuitens i el Milan accedeix al liderat

Lliga de Campions

El Chelsea va fer ahir un pas important cap als vuitens després de la victòria (2-0) contra el Shalke 04 i la derrota del València, dos rivals directes al seu grup. No ho té encara tan clar el Milan, tot i que sí que va saber respondre en un partit en què es jugava el seu futur a Europa. El vigent campió va passar per sobre del Xakhtar (4-1), a qui de retruc li va prendre el liderat. I qui no reacciona és el Liverpool, amb només un punt dels nou possibles després de caure a Turquia davant del cuer.

Grup A: Els 'reds', tocats
L'Olympique de Marsella segueix liderant el grup tot i l'empat a casa amb el Porto ( 1-1) en un partit en què l'equip portuguès, segon, va merèixer alguna cosa més.

Ara el tercer en discòrdia és el Besiktas gràcies a la sorprenent victòria contra un desconegut Liverpool. Un gol en pròpia porta de Hyypia al minut 13 i un altre de Bobo al tram final van deixar en evidència l'equip de Rafa Benítez, que va escurçar la diferència amb un gol de Gerrard al minut 85. Amb això l'equip turc li ha passat el fanalet vermell als reds, que veuen allunyar-se la classificació.

Grup B: Líder sòlid
La jornada no li va poder sortir més rodona al Chelsea, líder indiscutible del seu grup. A més de l'ensopegada del que a priori és el seu rival més qualificat, el València, els blues es van desfer sense gaires complicacions del Schalke 04.

Malouda, al minut 4, i Drogba, tot just començar la segona part, van permetre al Chelsea consolidar-se en la primera posició, ara amb tres punts d'avantatge sobre el segon, un Rosenborg que a priori no estava convidat a la festa.

Grup D: Golejada
A San Siro hi havia preocupació davant la possible absència de Kaká en un partit vital per a les aspiracions d'un Milan immers en una crisi de joc i resultats a la Lliga. Al final el brasiler va jugar, tot i que el grans protagonistes an ser Gilardino i Seedorf, que amb dos gols per cap van fulminar un Xakhtar que no va merèixer un càstig tan contundent.

A l'altre partit del grup, José Antonio Camacho va poder respirar gràcies a l'agònic triomf -Cardozo va marcar al minut 88- del Benfica sobre el Celtic. Tots dos tenen ara tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.