Esports

El pilot s'imposa a la màquina

Probablement la carrera d'avui sigui un punt d'inflexió de la temporada i l'inici de la recuperació de Valentino Rossi

El pilot ha guanyat a la màquina. Per a tots aquells que es debatien entre les Ducati i Rossi, el set vegades campió del món ha donat avui una lliçó magistral. L'italià Valentino Rossi (Yamaha) ha guanyat per sisena vegada consecutiva en el circuit de Mugello i ha començat a retallar diferències amb l'australià Casey Stoner (Ducati), que només ha pogut ser quart.

Probablement la carrera d'avui sigui un punt d'inflexió de la temporada i l'inici de la recuperació de Rossi, que durant el cap de setmana s'ha trobat, tot i la pluja, a gust en la seva Yamaha. Per darrera seu, i decebut per una moto que ni li acaba de rendir, Dani Pedrosa, i el brasiler Alex Barros (Ducati), tercer.

Stoner, que havia fet la pole, ha sortit en primera posició seguit de l'australià Chris Vermeulen (Suzuki), guanyador de l'últim gran premi, a França, i dels italians Loris Capirossi (Ducati) i Marco Melandri (Honda), amb Pedrosa sisè i Rossi vuitè.

El primer cop que han passat per la línia de meta, Rossi ja havia recuperat una posició. Pedrosa que sortia des de la vuitena posició de la graella de sortida, també ha començat a remuntar i en la sisena volta se situava al capdavant de la carrera en lluita amb Stoner.

En aquest moment, Rossi ja era tercer. I minuts després superava l'australià. En la corba d'Scarperia, davant el deliri dels aficionats locals, Il Dottore ha avançat el català.

Així, Rossi se situa amb 106 punts a nou d'Stoner, primer amb 115, i per davant de Pedrosa, tercer amb 82 punts.

Malgrat tot, les proves de menys cilindrada van guanyar en emoció a la de la classe reina. Sobretot la de quart de litre, on Jorge Lorenzo (Aprilia) ha caigut després de tocar-se amb Alvaro Bautista a la corba de Poggio Secco. Lorenzo, líder del mundial i actual campió de la categoria, ha culpat de l'accident al seu compatriota i ha presentat una reclamació contra Bautista, que la direcció de la carrera ha desestimat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.