Esports

Sánchez Llibre assegura que prefereix classificar-se per la Champions que guanyar la Copa del Rei

"Crec que ens ho mereixem com el seu dia ho van aconseguir Reial Societat, Celta, Osasuna o Mallorca"

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha afirmat avui que si li donessin a escollir, prefereix classificar-se per a la Lliga de Campions a tornar a guanyar la Copa del Rei. L'Espanyol va empatar ahir a casa, 1 a 1, en partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, davant del Deportivo de la Corunya.

"Entre guanyar la Copa del Rei, que ja hem guanyat dos en sis anys, i anar a la Champions, escolliria la Champions, ho signaria, perquè crec que ens ho mereixem com el seu dia ho van aconseguir Reial Societat, Celta, Osasuna o Mallorca, que són equips de classe mitja alta que s'han classificat. A veure si l'Espanyol pot entrar", ha subratllat.
Sánchez Llibre ha remarcat que l'espanyolisme té "la Champions a l'abast", encara que ha afegit que és a final de temporada quan es decideix tot. "És precipitat dir que estarem a la Lliga de Campions, ja que després pot ser que no ens classifiquem", ha afegit.

Així mateix, el president blanc-i-blau ha indicat que posa un "notable alt" al 2007 i que en cas d'haver guanyat la UEFA, hagués estat de deu.

"Hem començat malament, però s'ha demostrat que tenim plantilla per aspirar gairebé al màxim. L'Espanyol no és una sorpresa, perquè és subcampió de la UEFA i entra dins del lògic que lluiti per classificar-se per a aquesta competició i crec que cada cert temps ha de ser present", ha comentat.

Sobre Jonatas
Sobre la situació de Jonatas Domingos, a qui el club busca una sortida, ha declarat que ningú no pot discutir la seva qualitat, però que el seu futur està en mans dels diferents responsables del club. A més, el president ha afirmat que si no hi ha una compensació econòmica, el brasiler no se n'anirà.

En aquest context, ha revelat que és difícil, encara que no impossible, que el club fitxi a algú en cas que Jonatas abandoni l'Espanyol, i que l'entitat no pensa reforçar-se llevat que sorgeixi una operació molt interessant.

"Durant aquest mes no creiem que es vagi ningú a menys que sigui un equip fora d'Espanya que pagui la clàusula. No ens interessa que se'n vagi ningú. L'Espanyol econòmicament està bé, esportivament també i el que menys ens interessa és que se'n vagi algun jugador", ha manifestat.

En aquest sentit, ha reconegut que és bo que hagi interès d'altres clubs per jugadors de l'Espanyol. "Vol dir que l'entitat funciona, que l'equip va bé, encara que s'està parlant molt, però no hem rebut ofertes. Les úniques ofertes són les que han sortit a la premsa, oficialment res", ha dit.

Sobre Luis García
A més, Sánchez Llibre, qui ha dit que el gener del 2009 l'Espanyol podrà jugar en el seu nou estadi, ha informat que el club està valorant la possibilitat de fer-se amb la propietat del jugador Luis García, actualment propietat del conseller Sebastián Javier.

"Si l'Espanyol està interessat, passarà a ser propietat del club en bones condicions i favorables a l'entitat. No és el moment d'invertir en fitxatges, però Pedro Tomás està fent números per veure si podem adquirir el 50 per cent", ha assenyalat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.