Esports

La RFEF confirma el partit Vila-real-Barcelona per dijous i el Barça vol retardar el partit davant l'Athletic

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha reafirmat que el partit Vila-real-FCBarcelona, partit d'anada dels quarts de final de la Copa del rei, es jugarà dijous a les 22:00 hores, com estava previst inicialment. Així el Barcelona espera retardar al diumenge el partit de Lliga davant l'Athletic de Bilbao a San Mamés, fixat en un principi per al proper dissabte (22:00 hores).

El Barça, que des d'un primer moment reclama tres dies de descans entre els dos partits, ha rebut aquest matí de dilluns la confirmació de la RFEF de mantenir el dijous com el dia per jugar contra el Vila-real i està pendent d'una reunió, prevista per aquesta tarda, per confirmar l'horari definitiu del partit a Bilbao, que ha estat anunciat per la Lliga de Futbol Professional (LFP) per dissabte.

Entre els jugadors del Barça, el porter Víctor Valdés ha evitat pronunciar-se sobre el conflicte dels horaris. "Nosaltres estem per jugar on sigui i a l'hora que diguin. No podem fer res sobre els horaris perquè hi ha altra gent que decideix i pren decisions. Nosaltres juguem on ens diguin", s'ha limitat a dir, malgrat admetre que serà més difícil la recuperació en un període de 48 hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.