Esports

El Madrid guanya per golejada el Betis (6-1)

Futbol

El Reial Madrid ha deixat enrere el convuls final del passat 2008 i en tot just dos mesos ha aconseguit reorganitzar-se amb èxit per plantar-se a l’inici de la fase decisiva de la temporada en el seu millor moment. Ahir, va desplegar un futbol vistós davant un Betis a qui va desmuntar en 45 minuts amb un contundent 6-1. Higuaín, Huntelaar i Raúl –en dues ocasions tots dos– i Sergio Ramos van ser els protagonistes d’una nit de gols que perllongava l’actuació madridista de l’anterior jornada a camp de l’Sporting.

Però la festa al Bernabéu encara no havia finalitzat, ja que si bé el Madrid va aixecar el peu de l’accelerador pensant en el pròxim duel contra el Liverpool, el marcador es va convertir en el gran protagonista amb els dos gols de De la Peña al Camp Nou. Bufandes al vent, cants i crits d’ànim a l’Espanyol. L’afició blanca tornava a creure en el miracle després de veure com el seu equip retallava la diferència de 12 punts a 7, una cosa impensable fa no pas gaire.

Des del xiulet inicial el Madrid es va passejar sobre la gespa davant un rival temorós, amb una defensa que va ser un autèntic colador i que només va tenir en Oliveira una mínima dosi d’ambició. Gago es va convertir en l’amo del migcamp, ben auxiliat per un Lass que segueix creixent a cada partit. Amb Robben i Guti a la banqueta, la col·locació de Raúl en una zona més endarrerida ha esdevingut una variació reeixida a la pissarra de Juande, mentre que Huntelaar comença a demostrar la seva ambició i facilitat per veure la porteria rival.

Sevilla i Vila-real vencen
Els altres dos partits avançats de la 24a jornada es van saldar amb els triomfs del Vila-real i el Sevilla, que es van imposar, respectivament, a l’Sporting (2-1) i a l’Atlètic de Madrid (1-0). Al Madrigal, es va avançar el visitant Bilic, però els locals Rossi i Capdevila capgirarien el marcador, mentre que al Sánchez Pizjuán Navas marcava a tres minuts del final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.