Esports

Ecclestone diu que els pilots són "estúpids" perquè no promocionen la F1

"Pensen només en curt termini i no s'adonen del que això pot aportar-los en el futur"

El patró de la F1, el britànic Bernie Ecclestone, ha criticat els pilots que no s'impliquen en la promoció de la F1, amb actes promocionals i acostant-se als aficionats, i els ha titllat d'"estúpids", sense apuntar ningú.

Una de les mesures que havia impulsat l'organització de les carreres de Fórmula 1 era comptar aquest any amb més proximitat per part dels pilots cap als aficionats, especialment al 'pit lane' durant els dies d'entrenaments, però molts d'ells es limiten a les conferències de premsa amb els mitjans de comunicació als seus 'boxs'.

"Molts dels joves són una mica estúpids. Pensen només en curt termini i no s'adonen del que això pot aportar-los en el futur. Aquí està l'exemple de Jackie Stewart que fa molts anys que va deixar la F-1 i segueix traient-ne dividends", ha indicat.

Un dels impulsos que pretén dur a terme la FIA és reduir els costos dels equips a la F1, objectiu que no convenç gens les escuderies, com les més importants. Ecclestone ha aplaudit aquesta iniciativa de la federació, encara que també defensa la necessitat de comptar amb els grans constructors "perquè aporten notorietat".

"Els temps dels petits equips amb el motor Cosworth pertanyen al passat. Però tots hem de treballar perquè això costi menys diners. Així, els equips necessitaran menys diners, jo hauré de pagar-los menys i els circuits m'hauran de pagar menys", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.