Esports

Les reines sobre el parquet

El CD Terrassa guanya el campionat estatal de sala

El CD Terrassa s’ha proclamat aquest diumenge campió d’Espanya de sala després derrotar el Júnior de Sant Cugat a la final per un ajustat 3 a 2. El matx ha acabat amb empat a dos i a la pròrroga, sobre la botzina, Maite Garreta ha fet el gol d’or que donava el títol a les vermelles.

Ha estat un partit estrany. El Júnior ha dominat i ha dut la iniciativa, però el Terrassa tallava el joc el de les blau i negres gràcies a l’experiència de dones com Huertas, Muñoz i Prat. Quan més pressionava l’equip de Lock, les veteranes del conjunt de Les Pedritxes s’han carregat l’equip a l’esquena.

Un punt i a part mereix també l’actuació de la portera Isa Barguñó. Brillant en tot el torneig i així ha estat reconeguda com la millor del campionat. Avui ha tornat a ser vital per a les seves mostrant una solidesa impressionant.

El Terrassa s’ha avançat primer gràcies a un gol de Raquel Huertas de penal. Era una final en tota regla, ja que tots dos equips procuraven no arriscar més del compte. Müller, per les santcugatenques ha empatat, però Huertas tornava a posar per davant l’equip terrassenc. El Júnior ho ha provat de totes les maneres possibles, i finalment ha pogut igualar el marcador en l’enèssim penal. Júlia Menéndez ha aconseguit la diana que forçava la pròrroga.

I el gol d’or l’ha fet el Terrassa. Quedaven segons per acabar i el Júnior forçava un penal córner. No l’aturen bé, comença la contra de les vermelles i Maite Garreta ha estat l’encarregada de fer el gol de la victòria. Triomf èpic.

L’altre equip egarenc, l’Atlètic, ha acabat en quarta posició després de caure en el partit pel bronze contra el Club de Campo per 3 a 0.