Esports

Massa: "Tinc la certesa absoluta que Alonso ho sabia tot a Singapur"

El pilot brasiler de l'escuderia Ferrari, Felipe Massa, matisa després que el que ha dit és "només una sensació, ja que no hi ha proves concretes", i assegura que aquest episodi no "embrutarà" la relació dels dos pilots quan siguin companys d'equip

El pilot brasiler de l'escuderia Ferrari, Felipe Massa, ha afirmat que té "la certesa absoluta que Alonso ho sabia tot a Singapur", en relació amb l'accident que va patir el seu compatriota Nelson Piquet i que va permetre la victòria de l'asturià.

Massa, que compartirà equip el pròxim curs amb Alonso, no va tenir cap objecció a apuntar que el bicampió mundial estava al corrent de tot. "Fernando ho sabia, sens dubte ho sabia. No hi ha manera de no saber-ho. Estic convençut que ho sabia", ha reconegut el carioca en una reunió amb la premsa brasilera i que recull la Gazzeta dello Esport.

Després de l'accident de Piquet, els responsables de l'equip Renault es van veure apartats de la competició. L'italià Flavio Briatore va rebre una sanció per a tota la vida, mentre que Pay Symonds haurà d'estar cinc anys inhabilitat. Tot i això, Alonso sempre va mantenir que desconeixia qualsevol assumpte respecte a l'accident.

Després de les declaracions, Massa va sortir al pas per matisar-les a través d'un comunicat oficial que va aparèixer a la pàgina web de Ferrari. "El que he dit és només una sensació, ja que no hi ha proves concretes", ha corregit el pilot brasiler.

"El consell mundial de la FIA ja va anunciar que no hi havia indicis que Fernando (Alonso) estigués informat del que ha passat i respecte a aquesta decisió", ha manifestat Massa, que rebutja qualsevol problema amb l'asturià, el seu pròxim company i amb qui ja va tenir algun problema en temporades anteriors.

"Aquest episodi no ha d'embrutar la relació amb Fernando (Alonso) quan siguem companys d'equip", ha acabat Massa, que s'està recuperant de l'accident que va patir en el passat Gran Premi d'Hongria. Massa ja es va posar al comandament d'un monoplaça i no tindrà inconvenients per començar la temporada que ve al cent per cent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.