Esports

El Dakar 2009, a punt d'arrencar

Esports

El Ral·li Dakar comença aquest dissabte a l'Obelisc de Buenos Aires i recorrerà fins al proper 18 de gener els deserts d'Argentina i Xile en la seva primera edició des del 1978 fora d'Àfrica.

Aquesta edició, molt esperada des de la suspensió de la de l'any passat, cobrirà un total de 9.574 quilòmetres.

La Patagònia, el desert d'Atacama i el pas per la serralada dels Andes, en ple estiu austral, posaran a prova la resistència dels pilots inscrits al Dakar 2009. Seran 14 dies de competició i una jornada de descans a la ciutat xilena de Valparaíso (10 de gener).

Des de Buenos Aires sortiran 500 equips, repartits en 217 motos, 25 quads, 177 cotxes i 81 camions amb pilots de 49 nacionalitats.

Els Mitsubishi defensaran el seu títol davant els grans adversaris com Volkswagen, BMW i l'equip Gordon. En T2, hi haurà els Toyota i els Nissan en la recerca d'una victòria molt desitjada.

Sobre dues rodes, les KTM voldran mantenir la seva hegemonia en aquesta disciplina. En camions, els millors també estaran en terres sud-americanes (Kamaz, Tatra, Hino, Mercedes, Ginaf) i el propietari del títol, Man, lluitarà pel primer lloc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.