Esports

Briatore no es rendeix

L'italià ha anunciat que emprendrà accions legals contra la Federació Internacional de l'Automòbil. Pretén que li retirin totes les sancions que li han imposat

L'italià Flavio Briatore ha anunciat que emprendrà accions legals contra la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA), el Consell Mundial de la qual el va apartar el 21 de setembre de per vida del Mundial de Fórmula 1 pel que va passar al Gran Premi de Singapur de l'any passat.

Briatore assenyala que demà dilluns començarà la seva lluita contra la FIA davant un tribunal de París, on presentarà una denúncia per "la deliberada violació per part de la FIA del dret de defensa". L'italià basa la seva denúncia en el fet que la FIA el va convocar tard en el procés, no el va informar degudament dels càrrecs i no li van permetre accedir a l'informe de l'acusació i al testimoni clau.

Briatore també considera que l'òrgan que el va jutjar no ho va fer amb imparcialitat i que hi va haver una "negociació secreta" sobre el contingut de la decisió abans que se celebrés el judici.

L'italià també considera que hi va haver abús de poder, ja que la sanció es va imposar a algú que no pertany a la FIA, i el càstig és "desmesurat i il·legal", i és "un boicoteig de duració il·limitada". Briatore pretén que el tribunal francès anul·li la decisió de la FIA i que li retirin totes les sancions que li han imposat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.