Esports

Renault inicia un procedimient criminal contra Nelson Piquet i el seu pare

L'escuderia francesa els acusa per haver mentit sobre unes ordres de l'equip perquè Fernando Alonso guanyés el Gran Premi de Singapur del 2008

L'escuderia Renault ha iniciat procediments criminals contra el seu expilot Nelson Piquet Jr. i el seu pare per les acusacions que va fer el primer d'haver rebut ordres del seu equip al Gran Premi de Singapur del 2008 per estrellar-se expressament i facilitar la victòria del seu company, l'espanyol Fernando Alonso.

"L'equip ING Renault i el seu director esportiu, Flavio Briatore, desitgen comunicar que han començat accions judicials per la via criminal a França contra Nelson Piquet júnior i sènior", assenyala l'escuderia francesa en un comunicat.

Renault, que ha presentat la querella a París i posarà el cas també en mans de la policia del Regne Unit, acusa el tricampió del món i el seu fill "de falses acusacions" i "'intent de fer xantatge a l'equip" perquè Piquet fill pilotés l'R29 "el que resta de temporada".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.