Esports

La premsa anglesa situa Rijkaard al Chelsea

El futur de l'entrenador del Barça

¿Especulació periodística sense fonament? ¿Certesa absoluta? El prestigiós The Guardian publica aquest dijous en la seva edició impresa, i en exclusiva, que Frank Rijkaard deixarà el Camp Nou al final d’aquesta temporada. El rumor no és nou, però persisteix malgrat tractar-se d’una carambola a moltes bandes.

Segons la informació, l’holandès tenia intenció de prendre’s un període sabàtic, però la banqueta de Stamford Bridge seria un caramel prou temptador per canviar d’idea. A més, l’actual entrenador del Chelsea, Avram Grant, aposta personal d’Abramóvitx, després de la marxa de José Mourinho, va signar per 4 anys el desembre passat, però el seu crèdit s’esgota ràpidament, amb la deficient campanya de l’equip a la Lliga i la derrota, diumenge passat, a la final de la Carling Cup davant del Tottenham.

En tot cas, la notícia de The Guardian esmenta “fonts molt properes” a Rijkaard, i dóna per segur que “Frank deixarà Barcelona al final de la temporada”. El mateix informant, però, adverteix que “[l’entrenador] podria ser persuadit per canviar de parer si guanya la Champions o la Lliga aquesta temporada".

El mateix Laporta ha reconegut que Rijkaard va estar molt qüestionat al Barça a principis d’any i algunes fonts mantenen que a la junta hi ha veus que defensen la necessitat del canvi amb títols o sense.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.