Esports

III edició del Duatló Banyeres “90.0 No Drafting Series”

Està prevista per a diumenge 23 de març una prova que ja s'ha convertit en la competició de duatló més dura i exigent de tot el calendari valencià

Entre els participants es troben alguns dels millors especialistes

Organitzada per A300w i el Club Triatló Banyeres, amb la col·laboració del Club Ciclista Banyeres de Mariola, Tapis, regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Banyeres, Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja, diumenge 23 de març se celebrarà la 3ª edició del III Duatló Banyeres, prova que ja s'ha convertit en la competició de duatló més dura i exigent de tot el calendari valencià i, possiblement, del nacional.

La prova d'aquest any passa a un format de mitja distància amb un primer segment de carrera a peu de 17 Km, que discorrerà a 2 voltes per camins i sendes de la Serra Mariola i els voltants urbans de Vila Rosario i Font del Cavaller, centre neuràlgic de la carrera on se situarà l'eixida, meta i transicions. Un segon segment de ciclisme de carretera, amb 2 voltes al circuit del Canalís-Venteta i entrada per la molt exigent ascensió al Poliesportiu Municipal, i un tercer segment de 8 Km a peu pel mateix circuit inicial.

Entre els participants es troben alguns dels millors especialistes nacionals, com Miriam Muñoz, subcampiona d'Espanya de duatló LD a Oriola 2.014 i també recent campiona autonòmica de duatló curt; Álvaro Velázquez, de l'A300w Elx TC; Ramón Ejeda, del Tricanet; o Raúl Martínez, del CT Lorca.

La competició s'iniciarà a les 8.30 hores amb la categoria femenina, sèries masculines i èlit masculina cap a les 8.55 hores, estant oberta la meta des de les 12.30 fins que a les 14.20 hores quan es tanque el crono oficial.

A causa de la complexitat de la prova, i per garantir la seguretat dels participants, es produiran talls parcials en l'accés a Banyeres des d'Ontinyent i Villena en el moment de l'inici del segment ciclista al voltant de les 10 del matí. També a la zona del Poliesportiu, plaça dels Plàtans i carrers adjacents en el retorn dels participants a Banyeres entre les 11.50 i les 13.20 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia