Esports

Vicente Juan García es proposa córrer els cinc continents aquest any

El villener és bomber de professió al parc de La Muntanya de Cocentaina

L'ultra distance runner Vicente Juan García, guanyador de les proves d'ultrafons més exigents del planeta, s'ha plantejat com a repte per a la present temporada córrer les cinc proves més importants de l'especialitat que començaran el proper 12 d'abril amb la primera carrera dels cinc Continents Gran eslam, a Suècia.

El villener, bomber de professió al parc de La Muntanya de Cocentaina, després d'haver aconseguit ser l'únic home en la història en guanyar totes les proves del Gran slam dels quatre deserts en un mateix any, una fita difícil d'igualar, ara es planteja anar més enllà en ser la primera persona que complete els cinc Continents en un mateix any. Bosc, fred, desert, paviment, trail i muntanya, són els ambients i terrenys més típics en l'Ultra i 160km la distància emblemàtica. Paisatges únics que solament els més valents atletes recorreran en països com Suècia, Xile, Sud-àfrica, Israel i Austràlia.

El cinc Continents Gran slam és una prova d'elit en la qual es recorren 160 km, amb un total de 800 km en els 5 continents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia