Esports

Sofia Zanón obté l'argent individual en l'exercici de corda al Campionat estatal

La gimnasta de Puçol partia com a sotscampiona de la comunitat valenciana al costat de les seues companyes Noa Ros i Marta Gimeno

La gimnasta de Puçol, Sofia Zanón juntament amb les seues companyes Noa Ros i Marta Gimeno, obtenia la medalla de bronze per equips i campiones d'Espanya per autonomies en la categoria infantil.

Per al club de Gimnàstica Rítmica de Puçol, és tota una satisfacció la consecució d'aquests guardons aconseguits per la gimnasta, qui malgrat trobar-se afectada per una lesió, no ha minvat en la seua il·lusió, ganes i esforç per disputar aquest campionat de rang estatal fins possicionar-se entre les millores juntament amb la seu companya Mabel.

Club Almara

El Club l'Almara de gimnàstica rítmica de Burjassot tamb´ñe ha participat en aquest campionat on també ha aconseguit importants fites.

En aquest campionat, Federica Catalli s'ha alçat com a campiona en la categoria sènior individual en els tres exercicis de cinta, maces i ars.

Aquestes gimnastes compartiran experiències amb les components d ela selecció argentina, ja que viatjaran fins a Burjassot per tal d'entrenar del 7 al 16 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia