Esports

La XXIX Volta a la Foia i la XIII Marxa Popular partixen aquest any des d'Onil

L'organització d'aquest esdeveniment esportiu, de 27'5 quilòmetres de recorregut, ha recaigut aquest any en el Centre Esportiu Colivenc

La XXIX Volta a la Foia partirà aquest any des d'Onil i tindrà lloc el diumenge 26 d'octubre. Així mateix, també tindrà lloc la XIII Marxa Popular, prova per caminants amb el mateix circuit que els corredors.

L'organització d'aquest esdeveniment esportiu, de 27'5 quilòmetres de recorregut, ha recaigut aquest any en el Centre Esportiu Colivenc, que ha treballat en col·laboració amb el Club Teixereta d'Atletisme, el Club Atletisme Castalla i els ajuntaments d'Ibi, Castalla i Onil.

El lliurament de dorsals tindrà lloc al poliesportiu d'Onil, on s'ha fixat la sortida i la meta. L'hora d'inici pels marxadors és a les 8 del matí i la dels corredors a les 9:30 h. Aquesta cita esportiva suma cada any centenars d'aficcionats a l'atletisme i la marxa, sent l'any passat un total de 560 atletes els que van arribar a meta, i 665 caminants, sobrepassant així els 1.200 participants.

El recorregut transcorre pels termes municipals d'Onil, Ibi i Castalla, completant un itinerari idoni per a la preparació dels esportistes. Des de l'organització s'anima a esportistes i aficionats a participar un any més en la Volta i continuar així augmentant la participació any rere any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia