Esports

Vicente Juan García guanya l'última prova a Israel

El corredor finalitza el Gran eslam 5 Continents guanyant en les 100 milles d'Israel

L'ultrafondista de Villena, Vicente Juan García, ha posat el fermall d'or al Gran Slam 5 Continents amb la victòria a les 100 milles d'Israel, aconseguint així finalitzar les cinc proves del Campinonat del Món d'ultrafons celebrat al llarg de 2014.

Segons les declaracions del corredor, «el terreny per on va discórrer la cursa era bastant tècnic amb molta pedra i molt dur des del punt de vista mental, ja que el circuit constava de 33 km al que calia donar-li 5 voltes. En el km 35 em vaig sentir amb forces i vaig atacar, vaig posar un ritme molt fort que em va permetre el cinqué pas pel quilòmetre 100 en tan sols 9 hores. Al final, vaig haver de gestionar molt les forces pensant en el meu equip, en la meua família, en els meus patrocinadors, en la meua gent que m'envia ànims per poder acabar la carrera parant el cronòmetre en 16 hores i 36 minuts».

Vicente Juan García, vencedor de la UltraMarathon Sovev-Emek a Israel i finalista del Gran Slam 5 Continents en el mateix any 2014. Unes proves reservades, sols, per a sobrehumans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia