Esports

El Club Triatló Banyeres de Mariola cumpleix 10 anys

Diverses proves atlètiques van servir de marc a aquesta celebració

El darrer dissabte el Club de Triatló Banyeres va celebrar el seu 10é Aniversari amb les competicions de Jocs Escolars, al llarg del matí, i una nova celebració del X Ducross ja per la vesprada.

L'assistència als Jocs Escolars es va limitar a 350 duatletes degut a la gran demanda que hi ha actualment en aquest esport i que es manifesta en el gran nombre d'escoles existents.

Les proves es van desenvolupar pels voltants del poliesporitu municipal amb distàncies en funció de les categories, destacant en benjamins i multiesport es va comptar amb la presència de paratriatletes del Club de Triatlo d'Elda.

Per la vesprada es va celebrar el X Ducross de Banyeres de Mariola amb una participació aproximada de 150 duatletes. La victòria va ser per Jose Davia Cantos del Club Arena Alicante amb un temps de 1:30:05. Un sopar de germanor va tancar la jornada de commemoració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia