Esports

Banyeres de Mariola acollirà la primera prova del circuit de duatló i triatló

Torna amb la mateixa filosofia de curses excepcionals la temporada 2016 per oferir espectacle en cadascuna de les seus que conformen aquesta proposta de competició

El circuit “No Drafting Series” de duatló i triatló torna amb la mateixa filosofia de curses excepcionals de duatló i triatló la temporada 2016 per oferir espectacle en cadascuna de les seus que conformen aquesta proposta de competició.

Un total de nou seran les proves puntuables en el circuit amb noves seus com Pareja, Benasque o Guardamar del Segura que se sumen a les ja conegudes de Banyeres de Mariola, Oriola, Elx, València, Guadalajara i Antella.

El “No Drafting Series 2016” arrencarà en territori alacantí amb la disputa del Duatló de curta distància de carretera Banyeres de Mariola 55.5 el 7 de febrer. Una prova particularment dura pels seus desnivells i amb la garantia de A300w, que a més serà la seu de l'autonòmic en aquesta distància.

Sense moure's d'Alacant, la segona parada serà el Duatló Oriola 90.0 Vientos del Pueblo que se celebrarà el 15 de març. Un bonic i exigent circuit que, a més, serà seu del Campionat d'Espanya de Duatló de llarga distància.

El 17 d'abril el “No Drafting Series” inaugurarà la temporada de triatló en el mític Triatló d'Elx-Arenals 113, que aquest any formarà part de la Copa d'Espanya de Triatló de Mitja Distància. L'organització de A300w tornarà a portar la batuta d'una prova marcada per les dunes i les escales que donen aquest toc èpic a l'esdeveniment.

Al mes de juny, concretament el dia 12, la competició aterra a València amb la disputa del Triatló València 113. Amb la Platja de la Malvarrosa com a epicentre de la carrera, on un any més la prova acollirà el Campionat d'Espanya de Mitja Distància.

Just en l'equador de la temporada, el “No Drafting Series” canviarà de comunitat i es desplaçarà a Castella-la Manxa per acollir el Triatló de Pareja. Una bona ocasió per provar en la distància olímpica amb el Azud de Pareja com a protagonista d'excepció.

A continuació, el circuit acollirà un clàssic del calendari que arribarà a la seua XXXI edició amb el Triatló de Guadalajara que es disputa el 27 d'agost, una prova habitual en les agendes dels triatletes estatals.

Encarant la recta final, el “No Drafting Series” es desplaçarà a Aragó. Els Pirineus seran espectadors exigents en el primer DuatlónPirineus Valle de Benasque el 17 de setembre en les seues dues versions: la llarga distància, amb el Campionat aragonès, i la curta distància, ambdues amb la mítica pujada a Cerler Aramon.

Ja en la penúltima prova del circuit, la població valenciana d'Antella acollirà el Massís Triatló Antella el 1 d'octubre. Com cada any el avituallament final, reconegut per la seua gran qualitat, serà el merescut premi per als finalistes d'aquest triatló de mitja distància.

Per últim, el “No Drafting Series” baixarà la persiana amb el Triatló CRI A300w MC Guardamar el 15 d'octubre. Guardamar del Segura serà l'escenari d'aquesta prova organitzada sobre dues distàncies: sprint i olímpica en una modalitat molt divertida, la crono individual.

Igual que en edicions anteriors, els participants acumularan punts en funció de les seues participacions i classificació en cadascuna de les proves seguint els criteris establerts en el reglament.

Amb tots aquests ingredients els organitzadors del “No Drafting Series” esperen complir amb les expectatives dels participants i que puguen gaudir de la proposta esportiva per posar a prova les seues capacitats físiques i motivació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia