Barça

A la salut de Tito Vilanova

Reconeixement. Aprofitant que avui pot es pot obtenir el primer títol de Tito Vilanova com a primer entrenador blaugrana, el restaurant El Molí de l'Escala celebra aquest vespre un esdeveniment

Tres plats se serviran aquest vespre al restaurant El Molí de l'Escala: tertúlia, sopar i partit. I s'espera que tot plegat acabi amb una celebració. I és que, aprofitant que és el primer títol que podria guanyar Tito Vilanova com a primer entrenador del FC Barcelona, el restaurant El Molí organitza avui un acte de reconeixement al tècnic blaugrana, veí de Bellcaire d'Empordà. El programa de l'esdeveniment consistirà en una tertúlia amb personalitats destacades del món del futbol i el periodisme esportiu, un sopar i el visionat del partit de la tornada de la supercopa.

Amb el títol Futbol al Molí, el restaurant s'ha preparat i ha habilitat una gran sala per a l'ocasió. L'acte s'iniciarà a les 20 h amb una tertúlia en què s'analitzarà el paper de Tito Vilanova en aquesta nova etapa que enceta a la banqueta blaugrana. El nomenament del tècnic empordanès ha causat gran expectació i des del restaurant se li vol retre un reconeixement (comença l'era Tito Vilanova). El debat, que serà moderat per Gerard Romero (RAC1), comptarà amb la presència d'un personatge destacat del barcelonisme com l'exjugador i exentrenador de l'entitat blaugrana Carles Reixach. A Reixach, l'acompanyaran professionals del periodisme esportiu com Jordi Danés (El 9 Esportiu), Marc Negre (Catalunya Ràdio) Lluís Mascaró (Sport) i Carlos Pérez de Rozas (Mundo Deportivo) i José Luis Carazo.

A més, la tertúlia comptarà amb una fila zero formada per persones de l'Empordà properes a Tito Vilanova. El preu per a qui vulgui assistir a l'acte és de 30 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.