Barça

Apel·lació manté els dos partits de sanció a Tito

Sense perdó. El comitè de la federació no ha admès el recurs que va presentar el Barça i, com Muñiz Fernández, considera que la protesta del tècnic va ser irada i diu que el càstig és just

El comitè d'apel·lació de la federació espanyola va fer pública ahir la seva decisió de mantenir les sancions imposades pel comitè de competició la setmana passada i desestimar, per tant, el recurs que havia presentat el FC Barcelona per la sanció de dos partits imposada a Tito Vilanova. D'aquesta manera, el tècnic de Bellcaire d'Empordà no podrà seure a la banqueta en els dos propers compromisos de lliga del seu equip, que s'enfrontarà amb el València i el Getafe. Fins a la cinquena jornada, en el partit contra el Granada al Camp Nou, l'equip blaugrana estarà dirigit des de la banqueta pel segon entrenador, Jordi Roura.

En la segona jornada, contra l'Osasuna, Tito Vilanova va demanar falta al jutge de línia en una acció de Nino sobre Sergio Busquets. Segons l'acta arbitral, el tècnic blaugrana va dir al ajudant de Muñiz Fernández: “És una falta claríssima.” Aquest li va demanar que no protestés, i, segons l'acta, Tito Vilanova va reiterar la seva afirmació. Segons Muñiz Fernández, això és una protesta irada i mereix l'expulsió. El Barça va presentar un recurs al comitè de competició, però per a aquest organisme, aquesta acció de Vilanova obté el mateix qualificatiu. Per aquest motiu, aplicant l'article 120 del codi disciplinari, va sancionar el tècnic català amb dos partits de sanció. Aquest comitè la va considerar una falta lleu, però no per això el va deixar exempt de càstig.

D'igual manera, el club blaugrana va presentar un segon recurs a aquesta decisió, però també el comitè d'apel·lació entén que la decisió arbitral sobre la protesta de Tito Vilanova al Reyno de Navarra va ser la correcta i, conseqüentment, la sanció aplicada per part del nou comitè de competició va ser la que mereixia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.