Barça

Alexis també arriba lesionat i no jugarà demà

Una altra lesió. El davanter blaugrana va haver de ser substituït a pocs minuts del final del Xile-Colòmbia amb un petit trencament a l'adductor de la cuixa esquerra

El xilè Alexis Sánchez va tenir una lesió en el partit que va jugar amb la seva selecció, dimarts passat, contra Colòmbia, per la qual, segons va reconèixer el metge de la selecció xilena, va ser substituït quan faltaven pocs minuts per al final. Alexis va viatjar des del seu país amb molèsties a la cuixa esquerra i ahir, en arribar a Barcelona, va ser sotmès a diverses proves per part dels metges del Barça, que van determinar que té una petita ruptura a l'adductor. Els serveis mèdics del club van anunciar que serà baixa per al partit de demà, contra el Getafe, i que la seva evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims partits.

La lesió del davanter xilè, que molt probablement no hauria estat titular contra el Getafe, s'afegeix a la d'Andrés Iniesta, que va tornar de la seva estada amb la selecció espanyola amb una elongació a l'adductor de la cama dreta i haurà d'estar lluny dels terrenys de joc entre deu i quinze dies. A més d'aquests dos futbolistes, ahir tampoc no es va entrenar Jordi Alba, que té un procés gripal. El lateral esquerre, en principi, podrà jugar aquest dissabte contra el Getafe.

Messi i Mascherano

Els que sí que es van entrenar van ser els argentins Leo Messi i Javier Mascherano, arribats recentment del Perú. Tots dos es van exercitar amb normalitat en la sessió d'ahir a la tarda, a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Tito Vilanova va poder treballar per primer cop amb tots els jugadors disponibles per al complicat partit de demà al vespre. A banda dels jugadors del primer equip, com és habitual, també va ser citat el davanter del Barça B Cristian Tello.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.