Barça

Leo Messi: “Gràcies a Déu per aquest regal”

Naixement. El crac blaugrana rep una allau de felicitacions per l'arribada al món del seu primer fill, Thiago, a qui avui intentarà dedicar un gol

“Sóc l'home més feliç del món, ha nascut el meu fill, i gràcies a Déu per aquest regal! Gràcies a la família pel suport! Una abraçada a tothom.” Amb aquest missatge publicat en el seu compte de Facebook, Leo Messi confirmava cap a dos quarts de set de la tarda d'ahir el naixement de Thiago, el seu primer fill, amb la seva parella, Antonella Roccuzzo, a l'institut Universitari Dexeus de Barcelona. L'ingrés va ser cap a les nou del matí i va motivar l'absència del crac blaugrana a l'entrenament matinal, a banda de fer saltar totes les alertes perquè l'arribada de Thiago era ja qüestió d'hores després de dies d'especulacions sobre la data del part.

L'anunci

El naixement, sense complicacions, va ser cap a un quart de sis de la tarda, segons una primera piulada de l'exdirectiu blaugrana Gabriel Masfurroll a Twitter. Poc després, seria María Sol, germana de Messi, la que s'avançaria a l'anunci oficial de l'astre argentí amb una piulada ben expressiva sobre l'esdeveniment: “Benvingut, Thiaghitooo.”

Relleu mundial

L'arribada al món del primer fill de Messi es va propagar ràpidament fins a convertir-se en trending topic mundial. Entre l'allau de missatges de felicitació via Twitter no van faltar els dels seus companys d'equip, i el del president del Barça, Sandro Rosell, per expressar “els millors desitjos” als nous pares.

La paternitat no impedirà a Messi saltar aquesta tarda a la gespa del Camp Nou coincidint amb la visita del Celta. Un duel en què el crac, de ben segur, mirarà de dedicar el primer gol a Thiago.

Xavi solidari

Xavi Hernández ha decidit destinar la dotació de 25.000 euros del premi Príncep d'Astúries al programa de lluita contra la pobresa infantil Caixa Proinfància, de l'Obra Social La Caixa, per fer una aula de suport per a infants en risc d'exclusió a Terrassa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.