Barça

Retrobament a Munic amb Pep Guardiola i Thiago

Estrena. El Barça disputa avui (18:30h/ TV3) el primer partit de la pretemporada a l'Allianz Arena contra el Bayern de Munic en un duel en què es veurà les cares amb dos exblaugrana

Avui s'estrena el Barça 2013/14. Ho farà a l'Allianz Arena, a partir de les 18:30 en un partit que l'enfrontarà amb el campió d'Europa, el Bayern de Munic. Un equip d'infaust record per als blaugrana que fa dos mesos i mig va apallissar-los en les semifinals de la Champions amb un global de 7-0 en l'eliminatòria. Ara però, l'entrenador del Bayern no és Jupp Heynckes, sinó Pep Guardiola.

El matx, doncs, significarà el retrobament del de Santpedor, artífex del millor Barça de la història amb el qual va aconseguir 14 títols de 19 possibles, amb l'equip blaugrana i després de passar un any sabàtic a Nova York, no tardarà ni un mes des que es va enfundar el xandall dels bavaresos a enfrontar-se amb el seu passat. Un Guardiola que ja està causant sensació en el país alemany, copant portades i acumulant titulars de la premsa.

Un altre retrobament serà amb Thiago Alcántara. L'hispanobrasiler és , junt amb Mario Götze, el fitxatge més important dels alemanys i en els dos partits que ha disputat amb l'elàstica muniquesa ha lluit i ha impressionat amb el seu futbol.

A banda dels retrobaments, l'amistós s'intuïa com més que un partit després de les paraules de Guardiola en què va carregar contra la junta directiva de Sandro Rosell i que van tenir una dura resposta de Tito Vilanova. La lamentable recaiguda del de Bellcaire d'Empordà que el va fer renunciar al càrrec de primer entrenador del Barça, ha canviat del tot aquesta sensació.

El Bayern es troba en plena fase d'adaptació a la idea de joc que vol implantar Pep Guardiola, però està rodat, ja que porta entrenant des del 26 de juny i ha disputat ja sis amistosos de preparació. Moltes menys sessions a les esquenes porten els blaugrana, que van iniciar la pretemporada el dilluns passat dia 15 de juliol.

En el debut d'aquesta tarda seran Jordi Roura i Rubi els encarregats de dirigir l'equip a l'espera de l'arribada del nou tècnic, Gerardo Tata Martino. A banda de portar menys preparació, els blaugrana encaren aquest duel en què hi ha en joc la Uli Hoeness Cup, molt debilitats ja que tampoc hi seran els internacionals espanyols, Dani Alves, ni el fitxatge estel·lar de l'estiu, Neymar, tots ells de vacances fins dilluns. No hi faltarà Leo Messi que encapçala el grup de 12 jugadors del primer equip que viatjaran a Munic i a Oslo. Completen la convocatòria els 11 futbolistes del filial que porten des de dimecres passat entrenant amb el primer equip. A Barcelona es quedaran treballant per recuperar-se de les seves lesions Puyol, Afellay i Cuenca.

De Munic cap a Oslo

Els blaugrana agafaran aquest matí, a les 9:30, un vol rumb a Munic i un cop aterrats es desplaçaran a l'hotel on romandran fins a la tarda quan es desplaçaran a l'Allianz per disputar el xoc. Un cop finalitzat el partit, l'expedició viatjarà directament de Munic cap a Oslo. A la capital de Noruega, el Barça jugarà aquest dissabte el segon test de la pretemporada contra el Valerenga al Ullevaal Stadion.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.