Iniesta torna 102 dies després

Andrés Iniesta era ahir, possiblement, el futbolista més feliç del planeta. 102 dies després de la final de Roma, el blaugrana està en disposició de tornar a jugar a futbol. Després de la sessió preparatòria d'ahir al matí va rebre l'alta mèdica i tot fa pensar que el Coliseum Alfonso Pérez Muñoz veurà reaparèixer un dels millors migcampistes del planeta. Iniesta no juga des de la final de la Champions contra el Manchester. Aquell dia va recaure d'una lesió que, a banda de deixar-lo sense vacances, l'ha portat pel camí de l'amargura durant tot l'estiu. El seu malson va començar disset dies abans de la final europea. Va ser en els últims minuts del partit contra el Vila-real quan es va fer un trencament de dos centímetres al recte anterior de la cuixa dreta. Andrés, que no va poder disputar la final de copa contra l'Athletic, va forçar al màxim per poder ser a Roma. Hi va ser, però en va pagar les conseqüències. Malgrat que, en un primer moment, es parlava de vuit setmanes de baixa els pronòstics no es van complir. S'esperava que pogués estar a punt per començar la pretemporada, però el cert és que Andrés ha hagut de patir en silenci. Va agafar un virus durant les dues úniques setmanes que realment va estar de vacances i el procés es va allargar. No ha pogut jugar ni un minut en els amistosos de pretemporada i tampoc en la supercopa d'Espanya ni en la d'Europa. Després de dues setmanes entrenant-se al mateix ritme que els seus companys, Iniesta està a punt. Ho va deixar clar la setmana passada en la presentació del seu diari del triplet. «Estic boig per tornar.» El malson s'ha acabat.

Bojan i Rafa Márquez no seran a Getafe

Després de dos dies entrenant-se al gimnàs, Márquez va completar ahir la sessió preparatòria amb els seus companys. Tot i això, és molt poc probable que el mexicà rebi l'alta mèdica per jugar a Getafe. I és que Guardiola no vol arriscar gens ni mica amb un jugador que sap que ha de cuidar. El mexicà es va lesionar a Seattle (durant la pretemporada). Va ser en un entrenament quan es va fer un trencament fibril·lar al bessó intern de la cama esquerra. L'altre jugador que tampoc serà a Getafe és Bojan. El de Linyola evoluciona bé del trencament que es va fer a l'adductor en el debut en lliga contra l'Sporting. En l'entrenament d'ahir tampoc no va participar Touré, que es va quedar al gimnàs tractant-se d'un cop que va rebre en el partit de la seva selecció. Tot i això, la seva presència a Getafe no perilla. Pedro també va entrenar-se ahir després d'absentar-se dimarts amb permís del club.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.