L'Espanyol vol pescar en les aigües tèrboles de Vila-real

L'Espanyol juga al camp del Vila-real disposat a perpetuar la crisi local

Els de Valverde viuen la pitjor ratxa des que juguen a primera divisió

Pochettino demana als seus més profunditat i que no abusin de la possessió

L'Espanyol juga aquesta tarda al Madrigal de Vila-real contra un equip obligat a trencar la dinàmica perdedora en què s'ha instal·lat des que ha començat la temporada. El Vila-real, amb una de les quatre millors plantilles de la lliga, encara no ha estrenar el caseller de victòries i ha posat en joc el futur esportiu de Valverde, que s'enfrontarà per primera vegada amb el seu exequip. L'objectiu dels de Mauricio Pochettino en aquest partit és aprofitar els dubtes que s'han instal·lat a Vila-real com a conseqüència de la sequera golejadora i la feblesa defensiva, per puntuar i fer un altre pas endavant cap a la consolidació del model de joc.

A la Plana Baixa confien que tard o d'hora es despertarà l'equip, i esperen que sigui aquesta tarda. A Barcelona ho saben, i entenen que una plantilla amb una desena d'internacionals ha d'acabar jugant bé i guanyant partits. Per això no es refien del mal moment dels orelluts, i saben que si no juguen amb l'actitud i la concentració necessàries podrien acabar pagant els plats trencats de les decepcions locals.

Mauricio Pochettino ha demanat als seus jugadors que siguin fidels al model de joc, però que millorin la producció futbolística ofensiva. Dit en llenguatge planer: que no la toquin tant i que vagin més de cara a barraca. L'equip se sent segur amb la possessió, però es trobarà al davant d'un altre conjunt que també voldrà la pilota, per la qual cosa la lluita per la possessió no serà tan decisiva en aquest xoc com l'efectivitat a l'àrea del rival.

L'Espanyol ha recuperat Forlín, que serà a la formació titular. Perd Chica per lesió, i Roncaglia sembla que serà el seu substitut. A la zona d'enllaç és on hi ha els dubtes. Luis García o Iván Alonso es disputen la mitja punta, mentre que Coro, Nakamura, Callejón i Ben Sahar són els candidats a les altres dues places ofensives. L'expedició espanyolista tindrà el suport de 200 seguidors.

De la seva banda, Valverde continua sense poder comptar amb Ibagaza, però recupera el central Godin. El Txingurri presentarà una formació molt competitiva, amb Rossi (15 gols la temporada passada), Nilmar (internacional brasiler comprat per 12 milions d'euros), Cazorla i Cani com a homes ofensius.


Tots dos equips voldran el control de la pilota, una de les claus del partit amb l'efectivitat al davant



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.