Ernesto Valverde, cessat com a tècnic del Vila-real després de caure contra l'Osasuna (0-2)

El Vila-real, que semblava reflotar després d'haver superat les set primeres jornades sense vèncer, va tornar a submergir-se ahir amb una derrota al Madrigal que va acabar costant el càrrec a Ernesto Valverde. El conjunt groc va tornar a mostrar la seva pitjor imatge. Les múltiples pèrdues de pilota van donar de menjar un Osasuna ràpid en el contraatac que en la primera arribada va marcar. Azpilicueta, Masoud i Pandiani haurien pogut incrementar l'avantatge. Tot i fer algun senyal tímid de millora, l'Osasuna va resistir i un altre cop, per via de Juanfran, van sentenciar el partit i el tècnic local, que ha dirigit l'equip 20 jornades (7 victòries, 8 derrotes i 5 empats).

Juan Carlos Garrido, tècnic del filial, es farà càrrec de l'equip provisionalment, ja que el nom de Michel Laudrup ja sona amb força com a relleu.

VILA-REAL
0
OSASUNA
2
VILA-REAL:
Diego López, Ángel (Rossi, 65'), Godín, Marcano, Capdevila, Bruno, Senna (Ibagaza, 46'), Cani, Pires (Escudero, 46'), Nilmar, Llorente.
OSASUNA:
Ricardo, Azpilicueta, Flaño, Sergio, Monreal, Puñal, Nekouman, Juanfran, Camuñas (Ruper, 86'), Masoud (Calleja, 70'), Pandiani (Dady, 86').
GOLS:
0-1 (14') Juanfran. 0-2 (85') Juanfran.
ÀRBITRE:
Pérez Burrull (col·legi cantàbric).
T.G.:
Ángel, Llorente, Ibagaza i Puñal.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.