David Fuster

JUGADOR DEL VILA-REAL

«El Barça continua a un nivell de joc superior al de la resta»

debut a primera
«Haver passat per totes les categories del futbol m'ajuda a assaborir tot el que m'està passant»
GARRIDO
«És un tècnic que treballa molt la possessió, igual que Pellegrini. Hem notat millora»

—Miri de situar-se en el mes de juliol, quan el Vila-real decideix repescar-lo. Imaginava que estaria jugant tant?

—«No. Jo sabia que era el meu primer any a primera i que, amb la plantilla que té el Vila-real, no seria fàcil jugar. Però al cap i a la fi ja m'havien passat coses així. L'any passat, amb l'Elx, era el meu debut a segona divisió i tampoc ho tenia clar, i finalment vaig acabar sent titular.»

—Com està vivint aquests primers mesos en l'elit?

—«Sobretot els estic assaborint. Arribo en una edat que no és habitual, després de passar per totes les categories del futbol, i aquest fet em permet valorar més les coses i agrair-les.»

—Li fa ràbia no haver arribat abans a dalt?

—Home a vegades ho penso i potser sí, però és el que hi ha. Vaig estar quatre anys al filial del Vila-real i, per circumstàncies concretes, no em van veure capacitat per fer el salt.»

—Tot just en el millor any de la seva carrera, sembla que l'equip no acaba de trobar una identitat...

—«Certament, veient com havia jugat el Vila-real en els últims anys, no m'esperava una temporada tan irregular. És una llàstima perquè l'equip té capacitat de sobra per ser més a dalt.»

—Segurament, vostè és una de les persones que guarda un millor record de Valverde, que el va fer jugar molt...

—«Sí, és cert que em va fer jugar força, sobretot fora de casa. Ell va intentar transmetre la seva manera d'entendre el futbol i el que volia. Per circumstàncies no va arrelar dins el grup, però a mi em sembla un gran entrenador, li desitjo el millor en el futur.»

—Garrido ha entrat millor en la dinàmica de l'equip?

—«Sí, pel que comenten els companys, s'ha tornat a la dinàmica d'entrenaments que hi havia amb Pellegrini, sobretot en tenir més la possessió de pilota, voler dominar els partits de principi a fi.»

—I Valverde què demanava?

—«Doncs volia més pressió constant a dalt, recuperar molt a dalt la pilota i intentar ofegar el rival al seu camp. Ens va costar adaptar-nos a aquesta idea.»

—Com veu l'equip d'ànims?

—«Doncs estem regulars d'ànims. A ningú li agrada canviar de tècnic. Però, després dels dos primers partits amb Garrido, n'hem sortit reforçats.»

—El seu millor moment aquest curs per vostè ha estat el partit del Camp Nou. Què li va passar pel cap després de fer el gol?

—«És una sensació inexplicable. Només d'entrar a l'estadi tot ple, amb l'expectativa que genera. Fer un gol va ser una experiència que mai oblidaré.»

—Doncs ara al Bernabéu, com veu la lliga?

—«Jo crec que el Barça és el favorit, perquè està a un nivell de joc superior al de la resta. El Madrid està aguantant el ritme però jo crec que, si no canvia la tendència, el Barça tornarà a ser campió.»


entRevista a DAVID FUSTER.

Migcampista del Vila-real



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.