EUROPA LEAGUE

El Vila-real rep el Lazio per no despenjar-se en l'Europa League

L'Athletic podria segellar l'accés en la visita a Madeira

El calendari no dóna cap respir al Vila-real de les urgències. Després d'encadenar dues victòries en la lliga, que li han permès sortir de les places de descens, el conjunt d'Ernesto Valverde es juga bona part del seu futur a Europa aquest vespre al Madrigal contra el Lazio.

La derrota a l'Olímpic de Roma fa dues setmanes va deixar el Vila-real tercer en la classificació del grup G i un altre contratemps avui podria deixar-lo a la vora del precipici –quedaria a sis punts del Lazio amb dos partits per disputar–. Peces importants en els esquemes de Valverde com ara Senna, Cazorla i Ibagaza continuen de baixa i per això, el tècnic extremeny donarà l'alternativa a jugadors com ara Bruno i Escudero. La bona notícia per als de la Plana Baixa és la presència del brasiler Nilmar, que no va jugar contra el Tenerife per sanció i que serà titular aquest vespre.

També farcit de baixes s'ha desplaçat el Lazio fins a València. Les absències de Matuzalem i Dabo obligaran Davide Balladini a reinventar el mig del camp, mentre Zárate i Rocchi hauran d'assumir el pes en atac per la lesió de l'argentí Julio Cruz. Depenent del resultat del Madrigal, el Salzburg podria segellar el seu accés als setzens de final si és capaç d'imposar-se al cuer del grup, el Levski de Sofia.

El València, sense Villa.

El conjunt que entrena Unai Emery es torna a enfrontar amb el cuer del grup B, l'Slavia de Praga, amb el qual va empatar a un fa dues setmanes. Aleshores, David Villa va ser expulsat i per això no ha pogut formar part de l'expedició que s'ha desplaçat fins a la capital txeca. El València no es pot permetre més luxes i necessita guanyar per afrontar els dos últims partits del grup, contra el Genoa i el Lilla, tan ben classificat com sigui possible.

L'Athletic es podria classificar.

Depenent dels resultats que es produeixin en el grup L, el conjunt basc podria celebrar avui mateix la seva classificació per als setzens de final. Necessita saldar amb victòria la seva visita al Nacional de Madeira i que el Werder Bremen guanyi al Weser Stadion l'Àustria de Viena. Caparrós, que encara té baixes importants, com les de Muniain i Aitor Ocio, continuarà donant minuts a Etxeberría al costat de Llorente a la davantera.

GRUP A Dinamo Zagreb - Ajax
19.00 h
Anderletch - FC Timisoara
19.00 h
GRUP B
Slavia Praga - València
19.00 h Telecinco
Genoa -Lilla
19.00 h
GRUP C
Hamburg - Celtic
19.00 h
Rapid de Viena -Hapoel Tel-Aviv
19.00 h
GRUP D
Sporting CP - FK Ventspils
19.00 h
Herenveen - Hertha Berlín
19.00 h
GRUP E
Roma - Fulham
19.00 h
Basilea - CSKA Sofia
21.05 h
GRUP F
Sturm Graz - Panathinaikòs
19.00 h
Dinamo Bucarest - Galatasaray
19.00 h
GRUP G
Levski Sofia - Salzburg
21.05 h
Vila-real - Lazio
21.05 h C+
GRUP H
Twente - FC Sheriff
21.05 h
Fenerbahçe - Steaua de Bucarest
21.05 h
GRUP I
AEK Atenes - BATE Borisov
21.05 h
Everton - Benfica
21.05 h
GRUP J
Tolosa - Xakhtar Donetsk
21.05 h
Partizan - Bruges
21.05 h
GRUP K
Kovenhavn - PSV Eindhoven
21.05 h
CFR Cluj- Sparta Praga
21.05 h
GRUP L Nacional - Athletic
21.05 h C+L
Werder Bremen - Àustria Viena
21.05 h


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.