EUROPA LEAGUE

PRIMERA FASE

Passeig del Vila-real i el València, i patiment de l'Athletic en l'Europa League

El Vila-real, el València i l'Athletic van superar les seves eliminatòries i seran a la fase de grups de l'Europa League. Els de Valverde van fer un festival de gols contra el NAC Breda i el van guanyar amb un resultat tennístic (6-1) amb tots els gols marcats en els primers 60 minuts. Més va patir l'Athletic, que afrontava el matx contra el Tromso amb l'ajustat 3-2 de San Mamés i ahir va signar un empat a un gol. Els bascos es van avançar mitjançant un penal transformat per Javi Martínez, però el gol dels locals a 30 minuts del final va fer patir els de Caparrós.

També sense despentinar-se va vèncer el València (4-1) l'Stabaek amb un hat-trick de l'exjugador veneçolà del Nàstic Miku i un gol de Zigic. La golejada de la nit la va fer el Roma amb un escandalós 7-1 contra el Kosike, també amb un trio de gols, de Totti, que en els dos partits de l'eliminatòria n'ha fet cinc.