INTERNACIONAL

EUROPA LEAGUE

Empat del València i triomfs del Vila-real, l'Athletic i el Galatasaray de Rijkaard en l'Europa League

El Galatasaray de Frank Rijkaard continua firmant un inici de temporada espectacular: ahir, en el primer partit de la fase de grups de l'Europa League, va aconseguir el primer triomf d'un equip turc a territori grec: 1 a 3 contra el Panathinaikòs, amb gols d'Elano, Milan Baros i el basc Sarriegi en pròpia porta. Curiosament, el conjunt grec és entrenat per qui va ser el seu ajudant al Barça, Henk ten Cate.

En una jornada marcada per enfrontaments entre aficionats del Basilea i el Roma, i entre l'Ertzaintza i aficionats de l'Àustria de Viena a San Mamés, l'Athletic de Bilbao va golejar l'Àustria amb dos gols de Fernando Llorente i un del jove Muniain. El València, per la seva banda, va esgarrapar un empat del camp del Lilla francès gràcies a un gol de Mata, gol que gairebé dóna el triomf als homes d'Emery. Al final, Gerbinho va empatar en el minut 88 per a l'equip del nord de França. I el Vila-real, per la seva banda, va patir per obrir el mur del Levski búlgar, però Nilmar, en el minut 72, va demostrar que el seu fitxatge pot ser molt rendible amb el gol del triomf dels locals.