Cop d'autoritat en superar un rival directe com l'Alcoià

Máyor es retroba amb el gol per partida doble cinc partits després

Natxo Gonzàlez
TÈCNIC DEL SANT ANDREU
«El resultat ha estat contundent i merescut. No esperava un resultat tan ampli, però veient el partit, se'm fa curt»
«Marcar tan aviat és un avantatge, i més comptant que ells no ens han generat cap ocasió clara de gol»
«Máyor mereixia fer dos gols. Últimament no havia estat encertat i això és un premi al treball»
Paco López
TÈCNIC DE L'ALCOIÀ
«Si a un equip d'aquesta qualitat li regales dos gols, et toca anar a remolc»
«Tenint desavantatge,
hem pagat l'esforç de dimarts»

El Sant Andreu no va donar cap possibilitat ahir al Narcís Sala a un rival directe per les places de privilegi com és l'Alcoià, que va perdre la seva condició d'invicte a domicili. Els andreuencs, que en els darrers quatre partits tan sols havien aconseguit dos gols, van tornar a la mitjana de l'inici de lliga fent tres dianes a un dels grans porters de la categoria, Maestro.

El retrobament amb el gol per part dels quadribarrats va ser matiner, ja que quan tan sols s'havien disputat tres minuts, Máyor va rebre una passada en profunditat, va marxar entre dos defenses i va superar Maestro amb un xut creuat. L'avantatge va calmar els ànims dels de Natxo González i va fer que juguessin amb més tranquil·litat a mesura que passaven els minuts. Lanzarote podria haver fet el segon en un llançament de falta directa (5') abans que l'Alcoià, en una jugada assajada en el servei d'una falta de Víctor Curto, intentés sorprendre un segur Morales (21'), que ahir va deixar la seva porteria a zero per setè cop aquesta temporada.

Els andreuencs, que van buscar amb insistència la porteria contrària, van aconseguir marxar als vestidors amb un 2-0 a favor que els donava confiança. Tarradellas, després d'un espectacular eslàlom, va deixar la pilota a Máyor, que va entrar a l'àrea i va superar Maestro amb una bonica semivaselina (38'). La primera part va finalitzar amb un xut de falta de Lanzarote que va sortir un pam desviat a la dreta de la porteria (45').

Durant la segona part, l'Alcoià va notar el desgast acumulat pel partit de copa del Rei contra el València de dimarts passat, va anar abaixant el ritme i va fer que Morales fos un espectador més del partit. El porter andreuenc i la resta d'aficionats van veure com Barrena feia un penal tan clar com absurd a Máyor i com Tarradellas aconseguia el definitiu 3-0 des dels onze metres (70').

Encara hi va haver temps per veure dues bones ocasions dels andreuencs, que podrien haver aconseguit un resultat molt més ampli. Primer Carrión va salvar des de la mateixa línia de gol un xut ben dirigit de Lanzarote (75') i Maestro va evitar que Máyor fes el hat-trick (el primer del davanter al Sant Andreu en competició oficial) rebutjant un bon xut (76').

SANT ANDREU
3
ALCOIÀ
0
SANT ANDREU:
Morales, Luso, Amarilla, Moyano (Fran Grima, 86'), Abraham, Héctor Bueno (Xavi Moro, 70'), Dani Martí, Tarradellas, Lanzarote, Miguélez i Máyor (Marcos, 81').
ALCOIÀ:
Maestro, Barrena, Joan Castillo, Fernando Martín, Carrión, Diego Jiménez, Xavi Molina (Ufarte, 46') (Adrià, 61'), Jonathan (Pau Franch, 46'), Carpio, Luis Gil i Víctor Curto.
GOLS:
1-0 (3') Máyor. 2-0 (38') Máyor. 3-0 (70') Tarradellas, de penal.
ÀRBITRE:
Giménez García.
T.G.:
Als locals Amarilla i Tarradellas, i al visitant Carpio.
PÚBLIC:
Uns 1.600 aficionats al Narcís Sala.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.