REGIONAL PREFERENT

Triomf del Catllar per sortir del pou

EL CATLLAR

2

CAMBRILS

1

EL CATLLAR:

Clavé, Dani, Martorell, Cesc (Roc, 86'), Nando, Raúl, Andrés (Julio, 73'), Àlex Ionita, Ferri (Jaume, 79'), Jacobo (Fraile, 81') i Dani Garcia (Carlos, 60').

CAMBRILS:

Jordi, Amador (Andreu, 45', Martí, Albert, Toni, Ton, Canyes (Dani, 76'), Ike, Pedro Ramírez, Ramon i Alberto (Pena, 45').

GOLS:

1-0 (15') Dani. 2-0 (20') Cesc. 2-1 (51') Canyelles.

ÀRBITRE:

Gallego Martínez.
T.G.:
Dani i Roc, del Catllar.
T.V.:
Cap.

El Catllar, urgit per la necessitat d'obtenir els tres punts, va aconseguir una victòria clau per poder començar a allunyar-se de les últimes posicions. El Cambrils va dur el pes del partit i va generar perill, però van ser els locals els que van aconseguir la victòria en gran part per l'encert en les accions d'estratègia. En el minut 15, Dani va picar una falta que el porter del Cambrils no va poder aturar en veure's sorprès pel bot de la pilota. Cinc minuts després, Cesc ampliava l'avantatge també de falta. A partir d'aquí el Catllar es va limitar a tancar-se al darrere i, tot i el gol de Canyelles, va oblidar-se de la pilota i es va dedicar a mantenir els tres punts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.