2a DIVISIÓ B

El comitè obliga el Lleida a tornar a Benidorm per jugar vuit minuts del partit suspès amb 2-1

El comitè de competició de la federació espanyola va decidir ahir que el Benidorm-Lleida, suspès per l'àrbitre Del Río Ayete en el minut 82 (amb 2-1) per una agressió a un dels seus assistents, s'haurà d'acabar. Segons el comitè, els vuit minuts que queden s'hauran de jugar a Foietes, a porta tancada, i el dia que acordin els dos equips abans de quatre dies. A més, el Benidorm haurà de pagar una multa de 800 euros i les despeses de desplaçament del Lleida. Tot i això, el Lleida no està d'acord amb la resolució i el president, Ignasi Rivadulla, presentarà un recurs: «Esperàvem que decidíssim això, és el més fàcil per a ells, però defensarem els nostres drets. A Europa, quan passa una cosa així, es dóna per guanyat el partit a l'equip visitant i es clausura el camp del local.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.