El Sabadell es desfà de la Vila Joiosa (2-0) gràcies a 15 minuts màgics

El Sabadell obté 9 punts de 9 i s'assenta a la zona tranquil·la

Van resoldre el partit en 15 minuts i amb un golàs de Bermudo

El Sabadell va obtenir la tercera victòria consecutiva per tancar la primera volta en la zona tranquil·la de la classificació. Els vallesans van solucionar el partit en 15 minuts fantàstics, i després es van dedicar a controlar el joc i el marcador sense passar gaires angúnies, i sense el que el gegant Fabiani els inquietés gens.

Els arlequinats van encarrilar la primera part, i la victòria final, en un primer quart d'hora de luxe. En el minut 4 Joel va avisar amb una bona acció guanyant espai entre els dos centrals i plantant-se sol davant Nico, però l'ansietat que té el davanter de Juneda per marcar el seu primer gol va fer que xutés a trencar al cos del porter. Però ja es veia que el Sabadell havia començat el 2010 motivat, i poc després Blas va aprofitar un rebuig de la defensa des de la frontal, i d'un xut ras i sec va marcar el primer (8'). Els de David Pirri estaven a gust i ho demostraven amb la pilota els peus, combinant amb qualitat i arran de gespa. El 2-0, però, va arribar en una falta assajada servida en curt entre Puigdollers i Bermudo, que es va acostar a l'àrea i va connectar el xut de la seva vida, que va entrar per l'escaire tocant el travesser (14'). Un quart d'hora de cine que va servir per arribar al descans més tranquils, i tot i que la Vila Joiosa va intentar reaccionar, el Sabadell no ho va permetre, i fins i tot abans del descans Arnal hauria pogut fer el tercer (40').

L'arrancada de la segona part del Sabadell, i de Joel en concret, va demostrar que no pensaven jugar a defensar el 2-0, i que el davanter arlequinat necessita marcar un gol aviat. Dues accions de perill de Joel van precedir el gran ensurt de la Vila Joiosa, quan De Lucas va connectar un fort xut de 30 metres que De Navas va haver d'aturar lluint-se (47'). A partir d'aquí, però, el Sabadell va mantenir sempre el control del partit, tot i que la Vila Joiosa mai va rendir-se. I és que d'ocasions reals per escurçar distàncies no en va tornar a tenir després de la de De Lucas, sobretot gràcies a la sobrietat i seguretat de la defensa sabadellenca, que va mantenir a ratlla al Zigic de la Vila (Fabiani). Els de Pirri tampoc van generar gaire perill més, però la feina ja estava feta des dels 14 minuts amb el golàs del curs de Bermudo.