El Lleida agafa aire amb una golejada a Dénia (0-3)

Galiano i Miki van encarrilar el partit amb dues faltes directes, i Sellarès el va sentenciar

El Lleida va obtenir tres punts vitals –en una jornada en què han guanyat el Gavà i el Mestalla– i de retruc va recuperar l'olfacte de gol que havia perdut de feia jornades. Dos gols de falta directa de Galiano i Miki van deixar el partit encarrilar en només 20 minuts contra un Dénia –que encara no havia perdut a casa– que es va veure sorprès i no va saber reaccionar. Abans del descans Sellarès va sentenciar en aprofitar una passada de la mort de Xavi Jiménez. Després de la represa no hi va haver partit, i ni l'expulsió de Jaume Delgado (65') va fer que el Dénia es veiés capaç de remuntar el 0-3.

DÉNIA
0
LLEIDA
3
DÉNIA:
Iván Vidal, Aceitón, Dani Fernández (Carlos, 78'), Seco, Rubén Primo, Dani González, César Remón (Juan Carlos, 46'), Jorge Giménez, Dani Gérika, Manolo Bueno (Borja, 46') i Vinuesa.
LLEIDA:
Eduardo, Cheli (Masana, 74'), Galiano, Pau Bosch, Jerson, Dani Marín, Jaume, Sellarés, Jonan García (Urrea, 85'), Xavi Jiménez (Ibai Rejas, 64') i Miki.
GOLS:
0-1 (4') Galiano. 0-2 (19') Miki. 0-3 (33') Sellarés.
ÀRBITRE:
Vallejo Aznar.
T.G.:
al local Manolo Bueno; i als visitants Galiano, Jerson, Dani Marín i Jonan García.