REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc derrota l'Alcarràs i trenca una ratxa de dotze partits sense guanyar

El Roquetenc s'aferra a les possibilitats de permanència després d'obtenir ahir una victòria molt treballada contra l'Alcarràs i trencar una ratxa de dotze partits sense guanyar.

La primera meitat va ser igualada i amb poques arribades a les àrees. De fet, el primer gol del partit, que va arribar poc abans del descans, va ser en pròpia porteria, en una acció de gran infortuni dels visitants.

La segona meitat va ser de domini de l'Alcarràs, un equip del mig de la taula que va pressionar de valent buscant l'empat i que va tenir dues ocasions molt clares que els locals van salvar a la mateixa línia de gol. De la Torre, però, va fer la diana de la sentència a deu minuts del final i va enllestir el partit, ja que l'Alcarràs es va donar per vençut i ja no va atacar.

ROQUETENC
2
ALCARRÀS
0
ROQUETENC:
Alfonso, Llorenç, Franklin, Adell, Julio, Vilanova (De la Torre, 70'), Lluís (Álex, 92'), Nando, Sandu, Marc (David, 81') i Ferran.
ALCARRÀS:
Palau, Cortés, Domi, Viladegut (Gallego, 41'), Ribes (Grau, 76'), Isaac (Joel, 76'), Martínez (Bagué, 71'), Olea (Toni Moll, 58'), Visa, Juanca i Òscar.
GOLS:
1-0 (45') Visa (p.p.). 2-0 (80') De La Torre.
ÀRBITRE:
Marcelino Asensio.
T.G.:
als locals Llorenç, Adell, Lluís, Sandu, Marc i David; i als visitants Ribes, Martínez, Olea i Gallego.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.