FUTBOL DE BASE

ITE 2010

El Vila-real continua manant en l'ITE 2010

Els de la Plana arrasen i són l'únic equip classificat per semifinals en les tres categories

La Rapitenca és el conjunt més destacat de les Terres de l'Ebre, arribant a dues semifinals

L'ITE 2010 va viure ahir la segona jornada d'aquesta tercera edició, en què es van conèixer els noms dels equips que disputaran avui les semifinals i posteriorment les finals, i de moment no hi ha gaire marge per a les sorpreses. I és que el Vila-real, el gran favorit, com ja va demostrar l'any passat, va arrasar ahir en les tres categories, tant en els partits que quedaven per completar la fase prèvia, com en els quarts de finals. De fet, el conjunt de la Plana és l'únic que ha aconseguit classificar els seus equips per a semifinals en les tres categories, i aspira així a completar un triplet de títols. Els altres grans triomfadors de la jornada van ser el FCB Escola, l'Escola del Barça a Hong Kong –el primer equip asiàtic que està a només un pas de la final en les tres edicions– i la Rapitenca, tots tres amb dos equips a semifinals. Els altres equips que van aconseguir un lloc per a semifinals van ser l'Escola del Barça al Japó, el Tortosa i el Lleida.

Avui a partir de les nou del matí es jugaran les fases finals del campionat a la Cava, mentre que a Jesús i Maria tindran lloc les fases finals de consolació. L'enigma serà descobrir si el Vila-real, que aspira a tot, es converteix en el primer club que obté el trofeu de campió en totes les categories, un fet que no s'ha donat en cap de les dues edicions anteriors.

ELS PARTITS

Prebenjamins (1/4)
FCB Escola-Tortosa
6-0
Vila-real-Vil. Vallès B
17-0
FCB Esc. H.Kong-Vil.Vallès
9-1
Benicarló-Rapitenca
1-4 Les semifinals (FCB Escola-Vila-real i FCB Escola Hong Kong-Rapitenca) es jugaran avui a les 9 i la final a les 11.30 h.
Benjamins (1/4)
Vila-real-FCB Escola Egipte
5-0
FCB Escola-Alcanar
13-1
Rapitenca-FCB Esc. Kuwait
5-2
FCB Esc.H.Kong-Ebre Esc.
1-0 Les semifinals (Vila-real-FCB Escola i Rapitenca-FCB Escola Hong Kong) es jugaran avui a les 9.45 h i la final a les 12.15 h.
Alevins (1/4)
Benicarló-FCB Esc.Japó
1-5
Vila-real-FCB H.Kong
3-0
Tortosa-FCB Esc.Egipte
7-2
Lleida-St.Jaume d'Enveja
2-1 Les semifinals (FCB Escola Japó-Vila-real i Tortosa-Lleida) es jugaran avui a les 10.30 h i la final a les 13.00 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.