2a REGIONAL

Números per memorar

El Jesús i Maria ha assolit l'ascens a primera regional sis jornades abans del final batent registres i sense haver perdut

No hi ha cap equip a Catalunya, de la primera divisió a la segona regional, que tingui uns números com els del Jesús i Maria, que ha aconseguit l'ascens a primera regional sis jornades abans del final i tornarà a una categoria en què feia 34 anys que no militava. El conjunt del Baix Ebre està duent a terme una temporada espectacular, en què la derrota ha caigut en l'oblit. Els homes entrenats per David Torres no han perdut ni un sol partit (24 victòries i 4 empats) i, amb una mitjana de 2,71 punts per duel, milloren tots els registres entre la màxima categoria del futbol estatal i la segona regional. De fet, no queda cap club invicte entre aquestes categories i només hi ha un parell de conjunts catalans més que no hagin perdut: el Vilartagues i la Unificació Bellvitge B, que juguen a tercera regional.

El tècnic es mostra molt satisfet amb el rendiment que han mostrat els seus. «Era difícil imaginar una temporada espectacular com aquesta en què hem assolit una fita que serà difícil d'igualar», explica Torres, que afegeix: «Lluitàvem per aconseguir-ho des de fa quatre anys, quan vaig començar a entrenar l'equip. El projecte s'ha anat consolidant i amb treball i ganes ha arribat l'ascens a primera regional.»

El planter és la clau.

Veient els registres del Jesús i Maria seria fàcil pensar que el club ha disposat d'un pressupost gran i s'ha reforçat de valent amb gent de fora. Res més lluny de la realitat. Tot i que l'equip va fer alguna incorporació, la base és el planter: 15 dels 22 futbolistes s'han format en el futbol de base de l'entitat. «L'equip és un grup de gent que fa quatre anys que juga junta. A més, s'ha treballat molt amb la base i hem tingut una fornada de futbolistes molt bons i que senten els colors de la samarreta que llueixen», afirma l'entrenador de l'equip roig-i-blanc.

3,1 gols per partit.

Presenciar un partit del Jesús i Maria és sinònim de gols. El conjunt que entrena David Torres n'ha marcat 88 i té una mitjana molt destacable de 3,1 dianes per partit. Amb aquest registre queda força reflectida la filosofia ofensiva de l'equip. «Juguem amb tres defenses i tres puntes, desenvolupem un joc directe i tenim jugadors ràpids i que rematen molt bé», explica David Torres, que disposa de tres futbolistes que han marcat més de 15 gols en les 28 jornades disputades fins ara. El pitxitxi del grup, precisament, és el davanter del Jesús i Maria Jesús Ferreres amb 25 dianes. En l'equip el segueix Jordi Casanovas (17 gols) i Jefrey Callao, que ha vist porteria en 16 ocasions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.